Montering av flygande fågelskrämma på industritak vid UNE-produkter i Leksand

Flygande fågelskrämma drake monterad på industritak i Leksand
Montering av flygande fågelskrämma drake blackbird på UNE-produkters industritak i Leksand.
Här monteras några Fågelskrämma Drake Blackbird på UNE-produkters industritak vid Norsbo i Leksand. På taket bygger fiskmåsar varje år bo. Problemet med fågelskit och skränande måsar har pågått i många år, men när UNE-produkter fick höra talas om birdcontrol.se och lösningen med flygande fågelskrämmor så var beslutet att köpa in dessa väldigt enkelt. Fågelskrämmorna monteras på varsitt långt teleskopiskt spö. Längst upp i toppen av spöet fästes sedan en 4 m lina.


Vid monteringen var det en svag vind som fick draken att genast flyga upp och börja skrämma fåglar.
 
Fågelskrämma Drake Blackbird användes vid installation vid UNE-produkter.
 
Vid montering kan man sätta det teleskopiska spöt med en liten lutning. Detta för att förhindra att fågelskrämman trasslas in sig i spöt när det inte blåser. Om spöt ska stå rakt upp eller lutas får man testa sig fram till vad som fungerar bäst på platsen.
Taket vittnar om att fåglar har varit på besök tidigare, efter att Fågelskrämma Drake Blackbird är monterad så är detta ett minne blott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *